Beste Dogsurvival fans,

Allereerst van harte welkom op de website van de Happy Dogsurvival. Voor het derde opeenvolgende jaar slaan The Floaters uit Den Haag en K.C. Delft e.o. hun handen ineen om een sportief en onvergetelijk evenement voor baas en hond te organiseren.
Voor deze editie zijn wij de samenwerking aangegaan met Canicross Rotterdam. Een supergezellige groep hardlopers die elke week samenkomen om te gaan hardlopen met hun honden. Ze zijn terug te vinden op Facebook.

 

Voor de nieuwelingen onder ons een kleine uitleg over de dogsurvival. Bij de dogsurvival is het de bedoeling om samen met je hond, rennend of wandelend een parcours af te leggen van ongeveer 5 kilometer lang met daarin 15 hindernissen welke door baas en hond genomen moeten worden. Sla je een hindernis over zal dit je een tijdstraf opleveren. Je mag hierna wel het parcours voortzetten. Je kan je inschrijven voor diverse klassen en wij zullen bij elke klassen de tijden registreren.


We zullen enkel bij de wedstrijdklassen prijzen uitreiken. (Atletenklasse en open klasse) Voor alle deelnemers geldt dat plezier voorop staat! We hopen jullie allemaal op zaterdag 23 of zondag 24 september 2017 te zien op en rond het terrein van K.C. Delft. Wij adviseren jullie om voorafgaand aan het inschrijven de ‘vernieuwde’ huisregels door te lezen.

Met sportieve groet,

De organisatie van Happy Dogsurvival

HappydogSurvival logo 2016

 

MEDIA


Facebook

Volg ons op Facebook.

Flickr

De Foto's kan je hier bekijken veel plezier.Youtube

De filmpjes van dogsurvival kunt u hier vinden.

Mail

Heeft u vragen mail ons gerust.

SPONSOREN

Wij zoeken nog meer sponsoren heb je interesse stuur even een mailtje naar ons.

Contact

Voor vragen kunt u terecht bij Friso e-mail : info@dogsurvival.eu

Friso

Organisatie

Hallo hondenliefhebbers, mijn naam is Friso. Samen met mijn hond Vledder doe ik mee aan zoveel mogelijk sportieve ‘baas-hond’ activiteiten. Ik ben regelmatig te vinden op de diverse dogsurvivals en canicrosswedstrijden. Om nu samen met een groep enthousiastelingen een dergelijk evenement organiseren past dan ook precies in mijn straatje. Ik hoop jullie allemaal op 24 september a.s. te zien bij de 2e Happy Dogsurvival in Delft!

Marco

Organisatie

Ik ben Marco Haring, penningmeester van de KC Delft e.o. Vader van drie dochters en we hebben thuis 6 Shetland Sheepdogs. Ik loop zelf Agility met Easy, onze 7 jarige blue merle sheltie. Na de eerste dogsurvival van vorig jaar, is het een feest maar een uitdaging dit jaar weer een prachtige dogsurvial te organiseren Tot ziens op 24 september!

Jos

Organisatie

Hallo allemaal , mijn naam is Jos van Veen en voorzitter van St. The Floaters, wij promoten de hondensport in het algemeen, en werken we samen met div hondeninstellingen waaronder KC Delft waarmee we de Happydogsurvival organiseren, samen met onze grote groep vrijwilligers gaan we ook dit jaar weer proberen om er wederom een onvergetelijke dag van te maken! Mvg Jos van Veen

Mariska

Organisatie

Ik ben Mariska Haring, voorzitter van de KC Delft e.o. Moeder van drie dochters, trotse baas van 6 Shetland Sheepdogs. Zelf ben ik hoofzakelijk actief in de agility en ik ben daarnaast ook agility instructeur. Vorig jaar heb ik zelf meegedaan aan de dogsurvival om te ervaren hoe dat is. Ik heb genoten van en met mijn hond Britte! Ik heb er heel veel zin om weer samen met de mannen een dogsurvival te organiseren in het prachtige natuurgebied van Midden-Delfland. Tot ziens op 24 september!

Richard

Organisatie

Beste survival liefhebbers, Ik ben Richard Bouhuizen getrouwd met Monique en vader van twee zoons en een dochter (15,20 en 22 jaar) en sinds 1,5 jaar trotse opa van mijn kleindochter Yentl. > Wij hebben zelf 4 Shelties en 1 Lhasa Aspo en zijn actief in de hondensport zowel bij de KC Delft e.o. als bij The Floaters

Barry

Organisatie

Hoi ik ben Barry en ik regel de website een beetje, daarnaast doe ik zelf aan Flyball en Dogfrisbee met de hondjes, Groeten en tot de wedstrijd..