EXTRA HAPPYDOGSURVIVAL

Primeur: HappyDog Survival tijdens het Animal Event,

Op 4, 5 en 6 mei vindt er voor het eerst tijdens Animal Event een Happy Dog Survival plaats. Gedurende drie dagen leggen ongeveer 750 honden en baasjes een uitdagend parcours af, strijdend om de winst. De organisatie is in handen van St. The Floaters uit Den Haag en K.C. Delft, die de handen ineen hebben geslagen om een sportief en onvergetelijk evenement voor hond en baas te organiseren. 

Dog Survival Bij Dog Survival is het de bedoeling om samen met je hond, rennend of wandelend een parcours te af te leggen. Tijdens Animal Event is er een parcours uitgezet van ongeveer 3,5 kilometer, met daarin 10 tot 12 hindernissen welke door baas en hond afgelegd moeten worden. Sla je een hindernis over, dan zal je dit straftijd op leveren. Je mag het parcours wel voorzetten. De driedaagse Happy Dog Survival tijdens Animal Event zal wat zwaarder zijn qua inspanning omdat 70% van het parcours bestaat uit mul zand. Per dag kunnen er maximaal 250 personen deelnemen. De dag winnaar ontvangt een mooie prijs en natuurlijk de eeuwige roem. Voor de wedstrijd geldt het gele lint principe voor honden die wat ruimte nodig hebben. Meer informatie over Dog Survival en het regelement vind je op onze site onder topic "Gele Hond"

 Inschrijven

De Happy Dog Survival vindt plaats op 4, 5 en 6 mei Deelname kost € 26,-, inclusief een toegangskaart voor Animal Event voor hond én baas. Klik hier om je direct in te schrijven. Voor vragen over de Dog Survival kun je een e-mail sturen naar info@dogsurvival.eu. Het is leuk wanneer je aanhang meeneemt om je aan te moedigen, deze ontvangen 20% korting op een toegangskaart voor Animal Event. De extra kaarten zijn te bestellen via de reguliere ticketshop, https://ticketpoint.nl/evenement/animal-event/, met de promocode: aeds18.   

Met sportieve groet,

De organisatie van Happy Dogsurvival

HappydogSurvival logo 2016
 

MEDIA


Facebook

Volg ons op Facebook.

Flickr

De Foto's kan je hier bekijken veel plezier.Youtube

De filmpjes van dogsurvival kunt u hier vinden.

Mail

Heeft u vragen mail ons gerust.

SPONSOREN

Wij zoeken nog meer sponsoren heb je interesse stuur even een mailtje naar ons.Contact

Voor vragen kunt u terecht bij Remco e-mail : info@dogsurvival.eu

Remco

Organisatie

Hallo allemaal, Ik ben Remco van Veen. Ik geef bij The Floaters les en help bij het organiseren van wedstrijden, Zelf doe ik ook aan Frisbee en Flyball. Afgelopen Jaren als vrijwilliger bij de dogsurival, Dit jaar gevraagt om te helpen organiseren. Ik ga mijn best doen om deze rol ook goed te vervullen! !

Marco

Organisatie

Ik ben Marco Haring, penningmeester van de KC Delft e.o. Vader van drie dochters en we hebben thuis 6 Shetland Sheepdogs. Ik loop zelf Agility met Easy, onze 7 jarige blue merle sheltie. Na de eerste dogsurvival van vorig jaar, is het een feest maar een uitdaging dit jaar weer een prachtige dogsurvial te organiseren Tot ziens op 24 september!

Jos

Organisatie

Hallo allemaal , mijn naam is Jos van Veen en voorzitter van St. The Floaters, wij promoten de hondensport in het algemeen, en werken we samen met div hondeninstellingen waaronder KC Delft waarmee we de Happydogsurvival organiseren, samen met onze grote groep vrijwilligers gaan we ook dit jaar weer proberen om er wederom een onvergetelijke dag van te maken! Mvg Jos van Veen

Mariska

Organisatie

Ik ben Mariska Haring, voorzitter van de KC Delft e.o. Moeder van drie dochters, trotse baas van 6 Shetland Sheepdogs. Zelf ben ik hoofzakelijk actief in de agility en ik ben daarnaast ook agility instructeur. Vorig jaar heb ik zelf meegedaan aan de dogsurvival om te ervaren hoe dat is. Ik heb genoten van en met mijn hond Britte! Ik heb er heel veel zin om weer samen met de mannen een dogsurvival te organiseren in het prachtige natuurgebied van Midden-Delfland.

Richard

Organisatie

Beste survival liefhebbers, Ik ben Richard Bouhuizen getrouwd met Monique en vader van twee zoons en een dochter (15,20 en 22 jaar) en sinds 1,5 jaar trotse opa van mijn kleindochter Yentl. > Wij hebben zelf 4 Shelties en 1 Lhasa Aspo en zijn actief in de hondensport zowel bij de KC Delft e.o. als bij The Floaters

Barry

Organisatie

Hoi ik ben Barry en ik regel de website een beetje, daarnaast doe ik zelf aan Flyball en Dogfrisbee met de hondjes, Groeten en tot de wedstrijd..